Don't backup System Reserved? How to fix

Hello!

I need to backup images: C:, System reserved.
I don’t need to backup D:.

If I specify Volumes to backup: “C;” UrBackup backups only drive C: without “System reserved”. How fix it?

My drive configuration:
image

Debug log at the client:

2020-06-23 22:36:14: Started connection to SERVICE_COMMANDS
2020-06-23 22:36:14: ClientService cmd: #ItsxHH7WneT9UMs4ijWb7#MBR driveletter=SYSVOL&disk_path=SYSVOL&image_full=1&running_jobs=1&token=dfRdeaYOF5TV1Xqibp7p
2020-06-23 22:36:14: Started connection to SERVICE_COMMANDS
2020-06-23 22:36:14: ClientService cmd: #ItsxHH7WneT9UMs4ijWb7#2PING RUNNING pc_done=0&status_id=2&speed_bpms=0&total_bytes=-1&done_bytes=0&paused_fb=1#token=dfRdeaYOF5TV1Xqibp7p
2020-06-23 22:36:14: Started connection to SERVICE_COMMANDS

2020-06-23 22:36:14: ClientService cmd: #ItsxHH7WneT9UMs4ijWb7#FULL IMAGE letter=SYSVOL&token=dfRdeaYOF5TV1Xqibp7p&bitmap=1&status_id=2&running_jobs=1&zero_skipped=1
2020-06-23 22:36:14: ERROR: Not found

2020-06-23 22:36:15: ClientService cmd: STATUS DETAIL#pw=k1fPaQZavqiDFgRnsOy0S2TmHHNT9h
2020-06-23 22:36:15: Started connection to SERVICE_COMMANDS
2020-06-23 22:36:15: ClientService cmd: #ItsxHH7WneT9UMs4ijWb7#MBR driveletter=ESP&disk_path=ESP&image_full=1&running_jobs=1&token=dfRdeaYOF5TV1Xqibp7p
2020-06-23 22:36:15: Started connection to SERVICE_COMMANDS
2020-06-23 22:36:15: ClientService cmd: #ItsxHH7WneT9UMs4ijWb7#2PING RUNNING pc_done=0&status_id=3&speed_bpms=0&total_bytes=-1&done_bytes=0&paused_fb=1#token=dfRdeaYOF5TV1Xqibp7p
2020-06-23 22:36:15: Started connection to SERVICE_COMMANDS

2020-06-23 22:36:15: ClientService cmd: #ItsxHH7WneT9UMs4ijWb7#FULL IMAGE letter=ESP&token=dfRdeaYOF5TV1Xqibp7p&bitmap=1&status_id=3&running_jobs=1&zero_skipped=1
2020-06-23 22:36:15: ERROR: Not found

2020-06-23 22:36:16: ClientService cmd: STATUS DETAIL#pw=k1fPaQZavqiDFgRnsOy0S2TmHHNT9h
2020-06-23 22:36:16: Started connection to SERVICE_COMMANDS
2020-06-23 22:36:16: ClientService cmd: #ItsxHH7WneT9UMs4ijWb7#2PING RUNNING pc_done=0&status_id=1&speed_bpms=0&total_bytes=-1&done_bytes=0&paused_fb=1#token=dfRdeaYOF5TV1Xqibp7p
2020-06-23 22:36:16: Started connection to SERVICE_COMMANDS
2020-06-23 22:36:16: ClientService cmd: #ItsxHH7WneT9UMs4ijWb7#MBR driveletter=C&disk_path=C:&image_full=0&running_jobs=1&token=dfRdeaYOF5TV1Xqibp7p
2020-06-23 22:36:17: ClientService cmd: STATUS DETAIL#pw=k1fPaQZavqiDFgRnsOy0S2TmHHNT9h
2020-06-23 22:36:17: Started connection to SERVICE_COMMANDS
2020-06-23 22:36:17: ClientService cmd: #ItsxHH7WneT9UMs4ijWb7#INCR IMAGE letter=C:&hashsize=30524064&token=dfRdeaYOF5TV1Xqibp7p&bitmap=1&status_id=1&running_jobs=1&zero_skipped=1
2020-06-23 22:36:17: Script "C:\Program Files\UrBackup\preimagebackup.bat" does not exist
2020-06-23 22:36:17: Creating shadowcopy of "C:"...
2020-06-23 22:36:18: ClientService cmd: STATUS DETAIL#pw=k1fPaQZavqiDFgRnsOy0S2TmHHNT9h
2020-06-23 22:36:18: Number of Writers: 15

Thank you in advance!